HEDWYG.NL

Hedwyg van Groenendaal

Hedwyg van Groenendaal is trainer, auteur, spreker, creative nerd, en vooral ondernemer.
Kennis delen is het liefste wat ze doet.
Haar motto: “If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough”.

Via Milia is het bedrijf van Hedwyg van Groenendaal. Opgericht op 15 november 1996. Begonnen als webdesignbureau, later voegde ze daar een Internet Opleidingscentrum aan toe. Inmiddels heeft ze velen webdesigners opgeleid door middel van haar opleidingen, trainingen en haar boeken.

Hedwyg schreef tien boeken over webdesign, waarvan het boek Webdesign van concept tot realisatie in vier edities een echte bestseller is. Een uniek boek, dat webdesigners leert hoe ze conceptmatig een succesvolle website ontwerpen volgens de bewezen methode van Hedwyg van Groenendaal, in acht heldere stappen.

In 2012 richtte Hedwyg van Groenendaal onder de vlag van Via Milia een nieuw bedrijf op, Prezi University. Sinds 2009 is Hedwyg actief op het gebied van Prezi, ze schreef acht boeken over Prezi, was een van de eerste officiële Prezi Experts wereldwijd (uitgekozen door het bedrijf Prezi zelf), won in 2013 de wereldwijde TED-Prezi wedstrijd en de 2014 Prezi Award in de categorie 'best zoom'. Inmiddels heeft Hedwyg met haar team duizenden mensen opgeleid, in Nederland en ver daar buiten. Hedwyg heeft Prezi in Nederland en wereldwijd op de kaart gezet met haar bedrijf Prezi University.

In 2013 kwam er een derde bedrijf bij: Via Milia Publishers, waarin ze samen met Ton Oerlemans boeken uitgeeft.

Na ruim 20 jaar succesvol ondernemerschap is het de hoogste tijd andere ondernemers te leren hoe zij hun kennis kunnen inzetten voor succes in hún business.
Hedwyg is voortdurend op zoek naar de beste manieren om haar kennis met jou te delen. Dat doet ze door middel van boeken, blogs, social media, trainingen, webinars en presentaties. Ze bedenkt methodes en stappenplannen die jij direct in en voor jouw business kunt gebruiken.
Hedwyg stretcht, inspireert en motiveert jou zodat jij een succesvolle ondernemer wordt.

Hedwyg is sinds 1993 actief op en voor het web.
Je vindt Hedwyg op:
Twitter
Facebook
LinkedIn
"Hedwyg, jij bent voor mij echt een inspirerend voorbeeld: de manier waarop je over ondernemerschap praat, de focus op 'dicht bij jezelf blijven', de manier waarop je aankijkt tegen de dingen zijn voor mij persoonlijk heel belangrijk.”
Angela, senior communicatieadviseur